HomeBusinessEls millors advocats de divorci a Barcelona

Els millors advocats de divorci a Barcelona

Quan es tracta de temes tan delicats com els divorcis o la custòdia, és fonamental comptar amb un advocat expert en dret de família. A Corominas Fernández Advocats, entenem la importància d’aquesta necessitat i oferim serveis jurídics d’alta qualitat a advocat divorci Barcelona i altres localitats.

Per què triar Corominas Fernández Advocats?

Corominas Fernández Advocats és un bufet amb una llarga trajectòria en el camp del dret matrimonial. La nostra experiència i coneixements ens permeten oferir un servei eficient i segur des del punt de vista jurídic. No només som experts en divorcis i custòdies, sinó també en altres matèries relacionades amb el dret matrimonial.

Serveis que oferim

A Corominas Fernández Advocats, oferim una àmplia gamma de serveis que inclouen:

  • Tramitació de divorcis
  • Modificació de mesures
  • Ruptura de parelles de fet

A més, comptem amb professionals experts en dret d’estrangeria i dret tributari per tal de tramitar el seu divorci de la manera més eficient i jurídicament segura.

Ubicacions

El nostre bufet jurídic està situat al centre de Barcelona, però també comptem amb oficines a Sabadell, Cerdanyola del Vallès, Vilanova i la Geltrú i Castellar del Vallès. Això ens permet atendre a una amplia gama de clients en diferents localitats.

Conclusió

Com podeu veure, a Corominas Fernández Advocats, estem preparats per ajudar-vos en tots els temes relacionats amb el dret de família. El nostre compromís és oferir un servei de qualitat, eficient i personalitzat a cada client. Si esteu buscant un advocat de divorci a Barcelona, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read